Eğitim konusunda Bakanlıkça tavsiye edilmiş filmlerden Yerdeki Yıldızlar filmi öğretmenlerimiz tarafından izlenerek değerlendirilmesi yapıldı.

Yerdeki Yıldızlar (Taare Zameen Par) Filmi Değerlendirmesi

İzlediğimiz film meslek hayatımıza etki eden güçlü bir ışık oldu. Sınıflarımızdaki özel eğitime ihtiyaç duyan tanılı ve tanısız öğrenciler ile ilgili bir farkındalık oluştu. Aynı zamanda sadece özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin değil bütün öğrencilerin özel olduğu ve ilgi/yetenek alanlarının desteklenmesinin çok önemli olduğu hakkında ortak karara vardık. Okulumuzdaki yüzlerce çocuğu sahile vurmuş deniz yıldızları olarak düşündük ve bir tanesini denize atarak hayatını kurtarsak bile bunun çok değerli olacağına kanaat getirdik. Öğrencilerimizin her biri işlenmeye hazır bir maden ve bir dokunuş, bir bakış, bir söz onları çok değerli bir mücevhere dönüştürecektir.

31.05.2022 330

31-05-202231-05-202231-05-2022